O nama

Ko smo mi ?
rectangle

Advokatsku kancelariju Milošević osnovao je dr Radomir Milošević 1991. godine. Nakon velikog iskustva iz oblasti međunarodnog trgovinskog i pomorskog prava stečenog u poznatom brodarskom preduzeću, gde je radio kao šef pravne službe, Radomir je odlučio da osnuje svoju advokatsku kancelariju.

Danas, Advokatska kancelarija Milošević predstavlja koherentan tim iskusnih advokata koji dugi niz godina radi zajedno. Posvećenost radu i profesionalizam omogućavaju nam da pružamo pravne usluge najvišeg kvaliteta i uspostavimo odnose istinskog poverenja sa našim klijentima.

Tokom više od 25 godina pravne prakse, stečenim znanjem, izvanrednim radom i posvećenošću kao i velikim brojem zadovoljnih klijenata Advokatska kancelarija Milošević svrstava se među najcenjenije i najprestižnije advokatske kancelarije u Srbiji i Crnoj Gori u oblasti međunarodnog privrednog prava.

Advokatska kancelarija Milošević ima proaktivan pristup u pronalaženju najboljih rešenja radi zaštite interesa klijenata. Mi sarađujemo i sa profesorima prava, bivšim sudijama i drugim stručnjacima u zavisnosti od konkretnih pravnih pitanja i složenosti transakcija.advoc         ship

Drugi o nama

Advokatska kancelarija Milošević je kao renomirana advokatska kancelarija sa međunarodnim iskustvom, u poslednjih 25 godina registrovana u uglednim izdanjima kao što su "The Legal 500 EMEA” i “Chambers Global/Europe The World's Leading Lawyers, The Client’s Guide”. Takođe, naša kancelarija registrovana je i u međunarodnom izdanju “Practical Law Company- Which Lawyer?”, “European Legal Experts” i u izdanjima “Poslovanje u Srbiji”.drugi-o-nama         drugi-o-nama drugi-o-nama

Drugi o nama

The Legal 500 Europe Middle East & Africa Editions:

„...kvalitet i ugled u međunarodnim arbitražnim postupcima i domaćem rešavanju sporova...“
„...njihova uloga u savetovanju stranih investitora u oblasti korporativnog prava i M&A transakcija u Srbiji je velika i raste...“ „... dugogodišnja praksa u oblasti kompanijskog prava...“

PLC Which Lawyer?

„…na spisku preporučenih advokatskih kancelarija iz oblasti korporativnog prava i rešavanja sporova…”

Drugi o nama

Chambers Europe, The World's Leading Lawyers The Client’s Guide Editions:

„Ugled kancelarije u oblasti korporativnog pravu i M&A transakcija uz njenu snagu u arbitražnim postupcima i rešavanju sporova pruža sveobuhvatnu uslugu u rešavanju najrazličitijih zahteva internacionalnih klijenata.”

„…česta preporuka kako domaćim tako i stranim kompanijama koje traže lokalnog partnera…” „…pravna praksa u oblasti nepokretnosti zbog stručnih saveta u projektnom finansiranju, sticanju, pravnoj analizi i razvojnim projektima nepokretnosti kontinuirano je hvaljena od strane tržišnih eksperata…” „…obimna privredna pravna praksa i impresivna lista klijenata…”
„…svakako dovoljno umešni da preuzmu velike klijente i pravna pitanja”

Advokatske usluge

Specijalizacija advokata u različitim pravnim oblastima omogućava nam da pružamo sveobuhvatnu pravnu podršku korporativnim klijentima - domaćim društvima kao i zavisnim društvima globalnih kompanija koje posluju u Srbiji. Naš one-stop shop pragmatičan pristup koji vodi računa o troškovima je upravo ono što klijenti traže u svakodnevnom poslovanju i razvijanju poslovanja u pravnim okvirima koji se konstanto menjaju.

Naši advokati zastupaju klijente i u Crnoj Gori s obzirom da su advokati iz Srbije ovlašćeni da pružaju pravne usluge i u toj jurisdikciji.

specijalizacija-icon

KOMPANIJSKO PRAVO I M&A

specijalizacija-icon

PRIVREDNO PRAVO
 

specijalizacija-icon

PLOVIDBENO PRAVO & TRANSPORT

specijalizacija-icon

NEPOKRETNOSTI
 

specijalizacija-icon

RADNO PRAVO
 

specijalizacija-icon

REŠAVANJE SPOROVA
 

specijalizacija-icon

PRAVO OSIGURANJA
 

specijalizacija-icon

TELEKOMUNIKACIJE, MEDIJI & TEHNOLOGIJA

specijalizacija-icon

INTELEKTUALNA SVOJINA

specijalizacija-icon

ENERGETIKA & INFRASTRUKTURA

specijalizacija-icon

SPORTSKO PRAVO
 

specijalizacija-icon

KONKURENCIJA
 

specijalizacija-icon

FINANSIJE & BANKARSTVO

specijalizacija-icon

ZAŠTITA PODATAKA
 

specijalizacija-icon

PORODIČNO & NASLEDNO PRAVO

Naš tim

Svi članovi naše kancelarije su izvanredni pojedinci koji zajedno rade kao besprekoran tim uz blisku saradnju sa našim klijentima.

Klijenti

Lista naših klijenata obuhvata multinacionalne kompanije, private equity fondove, srednje i manje kompanije i investitore, vodeće nacionalne kompanije, Vladu Republike Srbije kao i pojedinačne uspešne poslovne ljude i preduzetnike.

Kroz veliki broj privatizacionih i M&A projekata Advokatska kancelarija Milošević je ostvarila značajnu saradnju sa međunarodnim advokatskim kancelarijama širom sveta, koje nas kontaktiraju radi davanja pravnih i poslovnih saveta u Srbiji i Crnoj Gori.

Iako naši klijenti dolaze iz različitih poslovnih oblasti, ono što im je zajedničko je zadovoljstvo nakon što naš tim efikasno i uspešno reši njihova pravna i poslovna pitanja.

Na vaš zahtev možemo vam dostaviti listu referentnih transakcija i klijenata Advokatske kancelarije Milošević.

Karijere

Biti među najboljima je trajni izazov. Čvrsto verujemo da je uspeh Advokatske kancelarije Milošević zasnovan na znanju i posvećenosti naših advokata. Naš pravni tim je naša najveća snaga. Profesionalni i lični razvoj advokata je za nas najvažniji. Stoga smo uvek u potrazi za pojedincima koji su talentovani, motivisani i posvećeni uspehu.

Ukoliko ste odličan student završne godine prava ili mladi diplomirani pravnik sa odličnim znanjem engleskog jezika i želite da gradite vašu karijeru u renomiranoj advokatskoj kancelariji pozivamo vas da pošaljete vaš CV na careers@lawmilos.rs

Kontakt

Posetite nas

24 Prote Mateje
11000 Beograd, Srbija

Pošaljite nam e-mail:

lawoffice@lawmilos.rs

Partners

Pozovite nas

 +381 11 3440-532 | +381 11 3441-161
+381 11 3448-548 | +381 11 3448-398
skype lawofficemilosevic

Naša kancelarija se nalazi u centru grada ublizini trga Slavija, sa obezbeđenim parkingom za klijente.